Elektrische fietsDe elektrische fiets is een comfortabel vervoermiddel op twee wielen om ontspannen te genieten van uw fietstocht. De extra aandrijving zorgt ervoor dat je ontspannen kunt fietsen, zelfs op moeilijk terrein en zonder je eigen spierkracht.
De hulpaandrijving is een krachtige batterij, die vaak overtuigt met een output van maximaal 60-kilometers. De elektrische fiets heeft een duurzaam frame, is robuust en kan perfect worden aangepast aan zijn eigen formaat. Het biedt een hoog niveau van comfort en nodigt uit tot een aantal mooie fietstochten met uw elektrische fiets.

De fiets wordt steeds meer een serieus alternatief voor het bezit van een auto, niet alleen dankzij de zeer hoge benzineprijzen: wie vandaag op het werk niet buiten adem wil raken, krijgt de kans om dit plan met een elektrische fiets in de praktijk te brengen. Met een e-bike-test krijgt u eenvoudig een overzicht van de beste aanbiedingen elektrische fietsen niet verliezen.

Welke soorten fietsen zijn beschikbaar als e-bikes?
Kortom, bijna alle soorten fietsen zijn ook beschikbaar als e-bikes. Vanwege de hogere prijs is de industriële productie tot nu toe beperkt gebleven tot de populaire stads- en langlauffietsen. Alleen voor stadsgebruik zijn stadsfietsen met elektromotor een handige manier om over hellingen te rijden zonder extra inspanningen te leveren. Als er geen fietsenrek of andere beveiligde parkeerplaats is, zijn elektrische vouwfietsen een goede manier om de fiets op te bergen in de gang of in het appartement. Het instorten heeft geen invloed op de technische componenten, omdat noch de motor noch de batterij zullen worden beschadigd. Zal dat zo zijn E-bike niet alleen in de stad, maar ook gebruikt voor tochten door bossen of bergen, is er één elektrische fiets Een test voor trekkingfietsen en mountainbikes is logisch. Hiermee is het ook mogelijk voor recreatieve recreanten om hoogte te overwinnen en tegelijkertijd van het uitzicht te genieten. Natuurlijk kunnen dit soort fietsen zonder problemen in de stad worden gebruikt voor de weg naar werk- of vrijetijdsreizen.
Hoe is een elektrische aandrijving merkbaar tijdens gebruik?
Als het middelpunt in één Elektrische fietstest de aandrijving is een doorslaggevend aankoopcriterium, niet alleen vanwege de technische details. De motor is zowel als naafmotor op het achterwiel als als middenmotor gemonteerd. Net als bij voorwiel- en achterwielaandrijving in een auto, verandert ook de positie van de motor het rijgedrag. Wat echter bij alle modellen gelijk is, is het circuit met verschillende aandrijfniveaus en de starthulp. Hiermee heeft de fiets een constante prestatie van 6 km / u. De elektrische aandrijving wordt geactiveerd door op de pedalen te trappen. Afhankelijk van de kracht nemen het vermogen en de snelheid van de motor toe. Daarnaast is het bij sommige modellen ook mogelijk om de aandrijving uit te schakelen en de fiets als een normaal model te gebruiken. Hetzelfde kan natuurlijk ook als de accu leeg is en er momenteel geen stopcontact beschikbaar is. Een verandering in het rijgedrag kan optreden in een elektrische fiets De proefrit wordt ook waargenomen in het remgedrag. Wanneer de remmen worden gebruikt, schakelt de aandrijving automatisch uit om de remafstanden zo kort mogelijk te houden in het geval van plotselinge obstakels of rode lichten.

Waar moet ik aan denken bij het gebruik van de batterij?
Om mobiliteit te garanderen, hebben elektrische fietsen onvermijdelijk een voeding met oplaadbare batterijen. Het is daarom raadzaam om er een te kopen voor de e-bike E-bike Advies inwinnen en een speciale focus leggen op het bereik daar. Deze waarde geeft aan hoe lang de volledig opgeladen batterij en dus het motorvermogen onder optimale omstandigheden beschikbaar zijn. Beperkende factoren zijn onder meer het overschrijden van het maximaal toegestane gewicht en het permanente gebruik van de motor in de hoogst mogelijke aandrijffase. Voor het opladen is het mogelijk om de accu rechtstreeks op de fiets op te laden via een stopcontact in de gang of in de kelder of de batterij te ontmantelen met een paar eenvoudige stappen en het appartement in te laden. Ontmanteling wordt ook aanbevolen om diefstal van deze technisch levensvatbare technologie te voorkomen. een elektrische fiets Prijsvergelijking is ook de moeite waard in termen van reserveonderdelen die mogelijk nodig zijn, zoals batterijen. Deze zijn ook los verkrijgbaar en kosten tussen de 300 en 600 euro. Het is daarom handig om te weten of de fabrikant reserveonderdelen aanbiedt en welke accu nodig is voor het gebruik voordat je een elektrische fiets koopt.

De meesten van hen die meedoen Koop een elektrische fiets, koop een Pedelec. Een elektromotor met maximaal 250 Watt vermogen ondersteunt de bestuurder alleen tijdens het trappen en alleen tot een snelheid van 25 km / h. Het ondersteuningsniveau is meestal instelbaar op meerdere niveaus en is afhankelijk van de kracht die wordt overgebracht op de pedalen en de trapfrequentie. Ze zijn verkeersrecht als fietsen, zelfs als ze met een start- of duwhulpmiddel naar max. 6 km / h zijn uitgerust.

S-Pedelec – snelle elektrische fietsen
Deze klasse wordt ook Zwitserse klasse genoemd en behoort tot de categorie bromfietsen. Ze werken echter net als een elektrische fiets, maar schakelen de motor alleen uit met een snelheid van 45 km / h. Dit vereist een registratie en een kenteken evenals een rijbewijs van klasse AM.
Elektrische fietsen
Een e-bike kan worden vergeleken met een elektrische bank. Het grootste verschil is dat hier geen pedalen hoeven worden getrapt, maar de aandrijving via een draaigreep. Nogmaals, een licentie en een kenteken zijn vereist, evenals een rijbewijs. Het gebruik van de e-bike moet een zijn motorhelm gedragen worden!

Over welke juridische aspecten moet je nadenken bij het kopen van een e-bike?
Een winnaar van een e-bike-vergelijking wordt ook gekenmerkt door het feit dat hij alle juridische sjablonen precies volgt en in het ontwerp implementeert. Dit omvat voornamelijk snelheid. Deze mag niet hoger zijn dan 25 km / u, daarom schakelen de motoren automatisch uit als deze limiet wordt bereikt. Als de e-bikes hogere snelheden zouden halen, zouden de eigenaren zowel een kentekenplaat als een rijbewijs moeten hebben. Dankzij de snelheidslimiet is dit momenteel echter niet het geval. Hetzelfde geldt ook voor de verplichting om een helm te dragen en een verzekering af te sluiten, wat niet verplicht is voor een e-bike. Voor onervaren gebruikers is het niet aan te raden om zonder helm te doen totdat de extra snelheid veilig onder de knie is. Bovendien moet een winnaar van een elektrische fietstest ook voldoen aan de richtlijnen van het verkeersreglement. Als een passende aanpassing achteraf nodig is, blijkt de prijsvergelijking van e-bikes al snel in het voordeel van deze modellen.

De motorassistent op de elektrische fiets of pedelec werkt alleen tijdens het trappen. Als je vooruit wilt gaan zonder te trappen, moet je een e-bike nemen.

Elektrische fietsvoordelen / nadelen
Voordelen
* Ideaal voor langere afstanden
* de elektrische ondersteuning vergroot het bereik
* in bergachtig terrein hoeft niet te worden gepusht
* ook geschikt voor fysieke beperkingen
* vaak geschikt voor gebruik op de trailer
* ook met tractiehulp
Nadelen
* Hoog gewicht
* rijdt slechter als er meer dan 25 km / u wordt gereden en de motor wordt uitgeschakeld
* hoge acquisitiekosten
* minder fitheid

Videotip: E-bike <<< nog invoegen

De belangrijkste vragen – in een notendop
Wie heeft de elektrische fiets uitgevonden?
Men moet het niet geloven, maar de eerste Pedelec, die men zo zou noemen, was al uitgevonden rond 1900 en 1932 van Phillips en Simplex op de markt gebracht. Aan het einde van de 1990-jaren beleefde de Pedelec een ware wedergeboorte met de uitvinding van lithiumbatterijen, wat duidelijk wordt aangetoond door de verkoopcijfers van vandaag.
Wie mag er op een elektrische fiets rijden? 
Er zijn geen leeftijdsbeperkingen voor de Pedelec, de s-Pedelecs en e-bikes vereisen een minimumleeftijd van 16-jaren en een AM-licentie.
Elektrische fiets hoe snel?
Normale elektrische fietsen komen aan fiets pedalen Krijg ondersteuning van de 25 km / u-elektromotor. Daarna wordt de motor automatisch uitgeschakeld en is alleen handmatig rijden mogelijk. Met de S-Pedelec wordt de motorassistentie uitgeschakeld met 45 km / h.
Elektrische fiets 2018 waar te kopen?
Je kunt naar een speciale fietsenwinkel gaan of een elektrische fiets kopen in bouwmarkten. U kunt ook internetten Bestel elektrische fiets, Dit heeft het voordeel dat je er een hebt van tevoren Vergelijking van elektrische fietsprijzen in verband met de prestatiekenmerken. Hier is ook vaak de mogelijkheid Goedkope elektrische fiets te verwerven of een Pedelec gereduceerd als een uit productie genomen item.
Hoe de beste elektrische fiets te vinden?
Bestseller voor elektrische fietsen hoeft niet de juiste keuze te zijn voor iedereen. Iedereen heeft andere eisen aan zijn fiets en wat goed is voor iemand kan een slechte koop voor je zijn. Voordat u een model kiest, is het raadzaam met de Elektrische fietservaringen andere koper om te handelen of de positieve te krijgen Beoordelingen van elektrische fietsen van de talrijke klantrecensies.

Onze tip:
Lees de recensies van klanten en de negatieve recensies. Vaak zijn ze het topje van de weegschaal om voor of tegen een model te kiezen.

Samen voor Oekraïne !